dimarts, 4 d’octubre del 2011

Primera trobada d'actors rurals Euroregió Pirineus Mediterrània


El proper dijous 6 i divendres 7 d'octubre del 2011 es va cel·lebrar la primera trobada dels actors rurals de la Euriregió Pirineus Mediterrània (Catalunya, Illes Balears, Languedoc-Roussillon i Midi-Pyrénées). Aquesta trobada també està oberta als actors rurals de l'Aragó.

En aquesta trobada hi assistiren Claudie Houssard i Daniel Marc, del Conservatoire des Espaces Naturels Llenguadoc Roussillon i del Conservatoire des Espaces Naturels Midi-Pyrénées respectivament i en representació de la Xarxa de Cooperació Euroregional per a la Custòdia del Territori

La trobada va tenir lloc  a Illa de Tet, GAL Terres Romanes (Pirineus Orientals) en presència de la Comissió europea (DG Agri). Tingué com a objectius que els actors rurals es puguin conèixer, intercanviar informació sobre les pràctiques del desenvolupament rural (fins i tot en la perspectiva dels nous programes post 2013), afavorir la cooperació en el marc del projecte LEADER concretament i projectar la possibilitat de continuar les trobades entre les xarxes rurals de la Euroregió.

Consulteu aquí el programa i les presentacions de la trobada..

La Xarxa Euroregional de Custodia del Territori resta interessada a nous contactes i relacions per a la conservació rural en el marc de l'Euroregió. Contacteu amb nosaltres.