dimarts, 17 de maig del 2011

La Xarxa Euroregional per a la Custòdia del Territori en un Seminari Europeu sobre Gestió Sostenible dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional per la Natura

El Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya (CTFC) organitza aquest seminari, que es celebrarà en anglès, a Solsona, el 24 de maig de 2011, en el marc del projecte Intereg SURF Nature en el qual participien socis de 10 països europeus diferents. Surf Nature es un projecte que té per a i té com a objectiu millorar les oportunitats de finançament actuals i futures per a la conservació de la naturalesa i la biodiversitat a través dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER).

La temàtica és de gran rellevància per a directius i òrgans de govern d'entitats de custòdia i antres organismes dedicats a la conservació i us animem a assistir-hi, per explorar noves oportunitats de finançament que es poden fer més accessibles en els propers anys.

Montserrat Masó, responsable d'inciatives de la xct presentarà una comunicació sobre La implicació de les ONGs en la gestió de Fons Regionals. En el marc de la comunicació es presentarà la Xarxa de Cooperació Euroregional en custòdia del territori i l'ús que fan dels fons FEDER els socis de la xarxa, CENLR, CENMP i xct.

El CTFC, promotor del seminari, participa en la xarxa euroregional EEIG Forestpir, de cooperació en matèria forestal, que també es presentarà al seminari. 
 
Per inscriure's al seminari consulteu el programa aquí i contacteu amb Rosa Ricart al correu: rosa.ricart -at - ctfc.es

Vegeu entrada del 7 de novembre amb la comunicació presentada al seminari.